Gratis verzenden vanaf € 49,95 Levering binnen 1-3 werkdagen
Hip Kleding IJsselstein

De Hipste Kledingwinkel van IJsselstein

Hip Kleding IJsselstein

Dé kledingwinkel voor dames, jongens en meisjes.

De boetiek van HIP zit sinds 2010 in IJsselstein, en groeide al snel uit tot dé kledingwinkel waar dames vanuit de gehele regio heenkomen om zich stijlvol te kleden. Feestelijk, chique, of juist casual. Maar altijd met raffinement. Ook voor jongens en meisjes vanaf een jaar of 8 is HIP hét adres voor een coole outfit. Geen passende kleding zonder passend advies. Bij HIP geven wij dat graag, zowel in de winkel als online. Het combineren van diverse kledingstijlen is onze specialiteit en daarmee zorgen wij dat jij er fantastisch uit zult zien. Helemaal HIP!

Middels onze webshop bieden we je de mogelijkheid om in alle rust ons assortiment te bekijken. De webshop is zo ontworpen dat je precies kunt zien wat we in de winkel hebben hangen, en dat ook snel en gemakkelijk online kunt bestellen. Omdat we je zo goed mogelijk willen faciliteren bij het maken van de juiste stijlkeuze, bieden we de mogelijkheid om het online te bestellen en het in de winkel op te halen, te passen en af te rekenen.

Hip Kleding IJsselstein
Hip Kleding IJsselstein

Ons team bestaat uit Nikki-Bo, Nancy en Monique. Allemaal delen we dezelfde passie: Fashion. Via Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van onze stijltips en setjes. Wij vinden wij het erg fijn om anderen te helpen bij het maken van de juiste stijlkeuzes. Voel je dus vrij om contact met ons te zoeken via de telefoon, e-mail, social media of om gezellig langs te komen bij ons in de winkel!

Hip Kleding IJsselstein
Hip Kleding IJsselstein